Festbord alternativ 2

Kjøttretter kalde

  • Ovnsbakt ytrefilet av storfe servert med sylta grønnsaker
  • Pestostekt Ytterøykylling med marinerte nudler
  • Lokal spekemat-anretning, hjemmebakt flatbrød og rømme
  • Rullade av svinelår

Fiskeretter kalde

  • Urtebakt laksefilet toppet med sawoykål
  • Einerrøkt laks og pepperrot
  • Blåkveite, salta og tørka
  • Marinerte skalldyr på Thai vis

Varme retter

  • Elggryte med saltbakt potet
  • Kyllingklubber og kjøttboller med BBQ-saus
  • Varm grønnsalat med Juliennegrønnsaker

Tilbehør

  • Osteanretning
  • Pastasalat
  • Potetsalat
  • Eggerøre
  • Frisk salat
  • Aioli

Brød og smør

Dessert

  • Pannacotta med bær

525 kr per person (minimum 10 personer)